Welkom bij Brussels Affair

Op 21 April 2019 zijn we van de partij in Knokke-Heist op de zoveelste editie van de internationaal gekende Stones fandag !

 

Wij zijn zeer vereerd als voorprogramma van Ben Waters te mogen optreden. 

 

Samen met andere groepen die Stones, Bowie, Status Quo, en  Fleetwood Mac muziek brengen zullen wij een sterk concert gebaseerd op het Brussels Affair optreden van 1973 verzekeren.

 

Tickets kunnen bij thierry.desmit@telenet.be bekomen worden.

 

Kom jij ook ?

 

Rock'n'roll !

Waarschijnlijk de beste Rolling Stones tributeband die ook in Vlaanderen te horen is !

Welkom bij Brussels Affair, een cover band van vijf enthousiaste musici gepasionneerd door de musicale wereld van de Rolling Stones.

 

Wij bieden een breed repertoire uit te uitmundige cataloog van de Rollin Stones. Wij spelen trouw aan de energieke stijl en rock'n'roll geest en sound van de Stones; géén synthesizers - pure plug & play. Herondek de sound van de 60's en 70's !

 

Met de meest bekende hits zoals Satisfaction, Start Me Up, Jumping Jack Flash, enz. .. maar ook met de minder bekende nummers onder het grote publiek, geven wij een unieke belevenis ;  rock'n'roll en ontspannen. 

 

Wij zijn afkomstig uit Eigenbrakel (Braine l'Alleud) in waals-brabant en spelen zowel in Belgïe als Nederland en noord-Frankrijk.

 

Click 'Media' in het bovenmenu en ontdek fotos, videos en opnames van vorige concerten.

 

U zoek een tributeband voor uw verjaardagsfeestje of voor een ondernemingsevent ?  Aarzel dan ook niet contact met ons op te nemen voor uw. Wij passen ons aan aan uw event, maken er een onvergetelijke belevenis.

 

Yeah, Rock'n'roll


Podium time !


Boek Brussels Affair
covergroepen 2Link
Réservez Brussels Affair

Brussels Affair -  david@brusselsaffair.be